Nieuwe Auto kopen?

 

U wilt een nieuwe auto kopen. Waar begint u? Heeft u al een merk of model in gedachten? Koenders kan u hierbij helpen. Doordat we onafhankelijk zijn en beschikken over meer dan 100 jaar ervaring kunnen we u als geen ander adviseren in alle merken en modellen. Onze specialisatie ligt bij het merk Opel, waar we ruim 45 jaar dealerervaring mee hebben. Hierdoor kunnen wij u alle actuele acties van Opel aanbieden. Na aanschaf kunt u vervolgens uw nieuwe Opel direct laten onderhouden bij Opel Erkend Reparateur Huls.
Een nieuwe auto kopen begint bij het uitzoeken van het juiste merk en model. Vervolgens de gewenste opties, het geven van advies bij het kiezen van de uitvoering en niet onbelangrijk: de kleurencombinaties. Tegenwoordig is er namelijk een verscheidenheid aan personalisatiemogelijkheden waardoor af en toe het einde letterlijk zoek is. Voor accessoires als een trekhaak en lichtmetalen velgen heeft u desgewenst de keus uit originele accessoires van ieder merk. Uiteraard helpen wij u daarnaast met een  financiering of verzekering op maat. Ook het inruilen van uw auto doen we graag.
We helpen u bij het samenstellen van de auto, bestellen, de levering en niet te vergeten de service daarna.
Tijdens dit hele traject staat u voor ons centraal, want wij nemen alleen genoegen met het feit dat u zelf helemaal tevreden bent met de auto, zoals u hem voor ogen heeft!
Maak hier een keus uit onze voorraad nieuw. Staat uw merk of model er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

 nieuwe-auto-kopen-bij-koenders-afspraak-maken