Wij zijn Koenders

 

Welkom bij Koenders Auto’s in Breedenbroek. 
We zijn opgericht in 1913 en zijn sindsdien al 100 jaar bezig om onze service voor u te verbeteren, iedere dag weer.

Missie

We zijn gespecialiseerd in het adviseren en leveren van nieuwe en gebruikte auto’s en gaan daarbij alleen voor de beste kwaliteit. Met bijna 50 jaar dealerervaring is Koenders Auto’s bekend met en in de branche waardoor we in staat zijn om met oog voor detail uw nieuwe auto te vinden. Om dit te bereiken zijn we constant op zoek naar auto’s met een bekende geschiedenis. We leveren namelijk alleen de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.
Als familiebedrijf zijn we pas tevreden als u dat bent. We zijn een professioneel autobedrijf met de kleinschaligheid van een dorpsgarage. In combinatie met onze passie voor auto’s en kwaliteit hebben wij als doel om u tevreden in te laten stappen, iedere keer weer. Daarbij nemen we u al het werk uit handen. Van het leveren van de auto tot het onderhoud jaren later…
Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte auto, verzekering, financiering of gewoon gezellig een kop koffie, wij maken graag kennis met u.
 

Visie

Koenders Auto’s wil door middel van expertise en persoonlijke service dé partner zijn voor alle mobiliteit, niet alleen regionaal, ook landelijk.
Door kritisch naar ons zelf te kijken en naar onze leveranciers kunnen we de toenemende verwachting van onze klanten waar maken, iedere keer opnieuw. Op deze manier is uw Koenders Auto altijd van de beste kwaliteit.
Naast onze kwaliteit willen wij het verschil maken door persoonlijk onafhankelijk advies, of het nu om een nieuwe auto  of een Koenders Occasion gaat. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom om onze persoonlijke kwaliteit te ervaren.
Ervaring. Kwaliteit.  Welkom bij Koenders Auto’s.
 
Frank Koenders

 

 

Koenders Auto's Breedenbroek

Frank Koenders