Koenders Ervaringen

Lees hier alle Koenders ervaringen. Hoe heeft u ons ervaren? Iedere dag doen we ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn of wilt u een positieve noot kwijt? Wij horen graag hoe u ons ervaren heeft. Ook een recensie achterlaten? Dat kan hier.

Bij Koenders vinden we het belangrijk constante kwaliteit te leveren. Daarom beschikken we over een vast netwerk van partners in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we de mooiste occasions voor u selecteren. Daarnaast weet u zeker dat het goed zit bij aanschaf van een nieuwe auto. Deze leveren af met de volwaardige fabrieksgarantie. Meer weten…

Koenders Auto Breedenbroek - Ervaringen


Beoordeling samenvatting : gemiddelde  4.9 van 5 , 32 stemmen , 32 waarderingen
15 februari 2020 Doetinchem

Wij rijden inmiddels al de vierde nieuwe Opel van Koenders en zijn nog steeds zeer tevreden.
Al klant vanaf de jaren 80.

2 februari 2020 Culemborg

In 2014 een Astra Cabrio 2.2 i automaat, bouwjaar 2002, gekocht bij Frank. Was geen goedkope auto (7.950 euro). Maar wel geheel compleet en weinig kilometers: 57.000. Inmiddels zijn we 6 jaar verder en de cabrio is nog steeds in mijn bezit. 120.000 km, ik rijd het hele jaar door. Nog nooit problemen gehad, garagenkoaten nihil. De auto is strak en ziet er als nieuw uit. Ik rijd er ook jaarlijks gala's mee. Kortom, de koop meer dan waard, de auto zit nu in de Youngtimer-regeling.

Frank, bedankt !

Paul Westerman
directeur De Bron B.V. te Culemborg

1 februari 2020 Delft

Bij het verkopen van de auto van mijn vader kreeg ik advies van de heer Koenders. Wat een verademing dat er in deze wereld nog zulke integere en eerlijke mensen zijn.

23 januari 2020

Een goed advies gekregen bij het kopen van onze andere auto. Voor de derde keer in 12 jaar een aankoop gedaan bij Koenders en dat zegt genoeg.

13 mei 2019

Afgelopen weekend onze nieuwe auto opgehaald. Zoals we gewend zijn van Koenders was alles weer prima geregeld!

13 mei 2019 Voorburg

Bij Frank Koenders zag ik vorige week een mooie Mitsubishi Outlander 2.4 ltr Scott aut. staan, na wat bellen, researchen en goed telefonisch contact met de eigenaar Frank Koenders heb ik de wagen als het ware On-line gekocht. Daar ik van Voorburg kwam heb ik aldaar zo een gelijke Outlander bekeken. En na diverse reviews en andere Outlanders te hebben gelezen wist ik......die van Frank Koenders garage zou het worden, de Outlander is nadat dhr.Koenders mij vanaf het NS Station Doetichem af had gehaald, en we gezellig onder het genot van een bakkie cappucino hebben zitten babbelen aan mij overgedragen.
Ben te spreken over de wijze van "zaken" doen, zouden meer zgn "moderne" garages moeten doen.......Frank bedankt voor de service, en zijn we blij met de "Youngster" in spé......groet Rick Degener

1 april 2019 Meddo

Voor de derde keer bij Frank een auto gekocht. Over de vorige 2 zijn we altijd erg tevreden geweest.
Goed geholpen door zowel Frank als door Freddy en Hans van auto service Huls.
Samen maken ze het plaatje compleet, bedankt mannen 👍

27 maart 2019 Hengelo

Goed en keurig, geholpen toen onze dochter bij Frank Koenders een rode mini one heeft gekocht. Auto was mooi schoongemaakt en mooi gepoetst. Goede service.

18 maart 2019 Ulft

Hallo, mijn partner en ik zijn uiterst vriendelijk geholpen. Frank Koenders had alle tijd om ons alles te vertellen over onze aankoop
Opel Omega. Wij blijven graag terugkomen. Frank, hartelijk dank!

17 maart 2019 Dinxperlo

Erg blij met de hulp en het advies bij de aankoop van onze occasion. Goede service en fijne begeleiding zoals wij dat van Frank altijd ervaren!

15 maart 2019 Ulft

Mooie nieuwe Opel Vivaro gekocht bij Frank. Bedankt voor de mooie deal!

13 maart 2019 Veenendaal

Ik kan Koenders autos bij iedereen aanraden.
Eerlijke en betrouwbare dealer die ook nog goede adviezen meegeeft.
Mocht je een nieuwe/occasion zoeken kan je die hier zonder zorgen kopen.

8 maart 2019

Top advies gekregen. We hadden al veel auto’s gezien en uiteindelijk voor Koenders gekozen. Toen we de auto in Breedenbroek hadden bekeken bleek alles precies te kloppen en we kregen ook nog een mooie prijs voor de onze.

23 november 2018 Bergentheim

Een uitstekende service!!!! we hebben een Volvo met garantie gekocht en dat was het zeker waard. De auto rijdt voortreffelijk maar stond onlangs stil. Bleek de dynamo te zijn. We hebben in de tijd dat de Volvo werd gerepareerd een leenauto gehad. De Volvo werd na reparatie bij ons thuis afgeleverd!

14 november 2017 Ter Apel

Bij Koenders auto's een super nette Alfa Romeo Giulietta gekocht! Zeer tevreden over de afhandeling en het contact. Frank was zeer flexibel, vanwege werk was het pas mogelijk om in de avond om 20:00 de auto op te halen, dit was geen probleem voor Frank. Hij nam alle tijd voor ons. Nogmaals bedankt Frank en succes met de zaak!

16 oktober 2017 Locatie Goes

In mei 2017 een opel mokka bij Frank Koenders gekocht. Alles prima geregeld.
Ook na de aankoop staat hij klaar om
je op weg te helpen met allerlei zaken.
Zelfs vanuit Frankrijk nog even gebeld met een vraag. Frank nam er alle tijd voor om het “probleempje” op te lossen.
Ik heb de auto in de Achterhoek gekocht terwijl ik in Zeeland woon.
Dat is echter geen enkel probleem .
Bij Frank ben je geen nummer, maar een klant die fantastisch begeleid wordt.
Ik wens je veel succes met jouw bedrijf Frank.

7 juni 2017 Breedenbroek

2 jaar geleden een corsa C (2001) gekocht zodat onze dochter naar stage kon rijden. We hebben er zelf al ruim 40.000 km mee gereden en nog lopen als een tierelier.
Frank, sjapoo voor het aanbevelen van deze auto.

14 september 2016

Ook wij zijn tevreden met onze auto die we kochten bij Frank. Inmiddels is onze Vectra al twee maanden in bezit en bevalt priima Moesten terugkomen omdat de navigatie foutmeldingen gaf. Dit werd snel en volledig onder garantie opgelost. Bedankt voor de goede service.

8 december 2015 Utrecht

Uitstekende eerlijk advies gekregen. Zelfs proefrijden in Utrecht was geen probleem. Toppie afgeleverd. ECHT ACHTERHOEK.

29 juli 2015 Silvolde

Vanmiddag onze nieuwe Corsa op gehaald het was als vanouds tot in de puntjes geregeld .
Frank Auto Koenders en Freddie Huls Auto Service Huls nogmaals bedankt !!

15 juni 2015 Zevenaar

Afgelopen vrijdag 12 juni 2015 mijn nieuwe Opel Corsa in ontvangst genomen. Het is mijn tweede nieuwe Opel die ik koop bij Frank Koenders. Bij de eerste in 2012 had ik gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf en dat heb ik nog steeds. Bij Frank is de klant nog steeds koning iets wat tegenwoordig niet altijd meer vanzelfsprekend is.
Afspraken worden nagekomen, hoe dan ook.
Zoals gezegd mij tweede nieuwe Opel van Koenders en als het aan mij ligt zeker niet de laatste.

11 juni 2015 Millingen aan de Rijn

Autobedrijf Koenders te Breedenbroek krijgt van mij/ons alle lof.
Toen ik er voor het eerst kwam voelde het al meteen vertrouwd.

Frank, bedankt voor je goede service bij de aankoop van de Insignia.
Van ons een dikke plus+++++

Opel....wir leben Autos.
Autobedrijf Koenders ........wir leben Autos und unsere Kunden!

Met vriendelijke groet,
Theo Driessen

10 juni 2015 Ulft

Eens bij Koenders, altijd bij Koenders. Eerlijk en oprecht! Dikke vette pluim voor Frank. Maar ook voor Tom!

3 juni 2015 Varsseveld

Super tevreden met onze nieuwe auto. We zijn blij jullie gevonden te hebben, komen dan ook zeker terug voor onderhoud!

2 juni 2015 Zevenaar

Onze nieuwe aanwinst voldoet prima. Nogmaals bedankt voor alle hulp!

26 mei 2015

Zeer blij met onze nieuwe Opel Mokka, we krijgen al jaren goed advies en service bij Koenders. Ook voor gewoon een kop koffie zijn we altijd welkom

20 mei 2015

Inmiddels al 30 jaar klant bij Koenders en nog steeds helemaal tevreden. Altijd goed geadviseerd en uiterst behulpzaam een dikke pluim!

8 maart 2015 Ulft

Gisteren onze Corsa opgehaald in Breedenbroek. Blijken er 4 nieuwe banden op te zitten!! Dat was bij de koop niet eens afgesproken maar volgens Koenders wel nodig. Superservice!! Heel erg bedankt.

4 maart 2015 Ulft

Wat een service! Dank voor het prettige advies bij aanschaf, we zijn helemaal tevreden met onze nieuwe Meriva!

27 januari 2015 Utrecht

Alles naar wens verlopen. Auto gevonden op internet en correct en professioneel te woord gestaan.
Ondanks de afstand Utrecht Breedenbroek een aanrader!

13 januari 2015 Aalten

Bij Koenders een nieuwe Astra gekocht. De auto werd netjes besteld en ik kon gebruik maken van de lopende acties van Opel.

Ga zo door Frank, we zijn blij met onze nieuwe aanwinst!

5 januari 2015 Gendringen

We zijn helemaal blij met onze nieuwe Corsa! Van ons een dikke 10 Frank!

Nog meer ervaringen met Koenders Auto’s lezen?

Bekijk dan de website van telefoonboek.nl

Bekijk dan onze Google Reviews